Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените

...
Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените
Коментари Харесай

Мария Илиева: Софи Маринова ме поздрави след шоуто

„ Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените вокални актьори в България. Притеснявах се доста за облика на Софи Маринова, тъй като тя има международен глас. След осъществяването ми написа, че съм била страхотна и доста се е забавлявала “, описа Мария Илиева в студиото на. Българската поп икона благодари за поддръжката на аудитория, жури и сътрудници, както и на експертите, помогнали й в навлизането на неповторимия тембър на Софи. Мария добави, че едно от огромните провокации са периодите, в които би трябвало да развиеш облик, а точно да се превърнеш в различен актьор в границите на една седмица.

„ Новият ми облик в „ Като две капки вода “ е част от кино лентата „ Най-великият шоумен “ . Песента е номинирана за Оскар и се извършва от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е доста мощно – точно да одобряваме другите и да се научим да се обичаме. Образът е сложен, само че и доста забавен “, загатна певицата, която гостува в студиото със сина си Александър.

В понеделник вечер от 20:00ч . осемте звездни участника още веднъж ще се впуснат в международни облици с колоритни появи и осъществявания, които могат да надминат оригинала.

Не пропускайте седми сезон на „ Като две капки вода “ по NOVA.

Следете и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР