Щастлива съм, че гражданският диалог и кампанията на Европейската народна

...
Щастлива съм, че гражданският диалог и кампанията на Европейската народна
Коментари Харесай

Фандъкова: Отговаряме на все по-високите очаквания на хората

Щастлива съм, че гражданският разговор и акцията на Европейската национална партия стартират от София. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила при откриването на самодейностите на локално ниво за европейските избори през 2019 година под мотото "Европа стартира във Вашето село/град/регион ", които се провеждат дружно с ЕНП.

Европа стартира от София и това не е инцидентно. Силата на ЕНП за мен е това, че работи на локално и на районно равнище – работи за хората и с хората, съобщи Фандъкова.

Всички ние знаем, че акцията не завършва, ние сме в акция всеки ден. Ние работим с хората, за хората и отговаряме на техните упования, които стават все по-високи. Те знаят, че когато се работи, се реализират резултати, добави столичният кмет.

София е може би най-хубавият образец по какъв начин се употребява поддръжката на Европейския съюз и на Европейската комисия. Целта ни е повече вложения в образованието, в инфраструктурата, в градската среда. София е образец за това по какъв начин европейските средства стигат до всеки човек. Пример за това е и построяването на софийското метро – към този момент строим третия лъч. Понастоящем 350 000 души на ден употребяват метрото. Само след 2 година 500 000 души ще имат опция да употребяват най-екологичния градски превоз. Това за хората значи взаимност, поддръжка, улеснение, по-добър метод на живот, означи Фандъкова.

Вярвам в нашите послания – да бъдем покрай хората, да бъдем дружно с хората, сподели още кметът на София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР