Щастлива развръзка за семейство Бутенко. Бившият военен, който е прикован

...
Щастлива развръзка за семейство Бутенко. Бившият военен, който е прикован
Коментари Харесай

Няма да изгонят бившия военен на легло от ведомственото му жилище

Щастлива развръзка за семейство Бутенко. Бившият боен, който е прикрепен на легло, няма да бъде изпъден от вкъщи си. Това реши министърът на защитата след серията от репортажи.
Ще изгонят ли някогашен боен на легло от ведомствен апартамент? Министерството на защитата му е дало преди време жилище в столичния кв. „ Гевгелийски ” пожизнено
Министерството на защитата изпрати специфична позиция до bTV, в която споделя, че няма да предприеме дейности по освобождение на ведомственото жилище, населявано от Станислав Бутенко. Ще подсигурява и че някогашните военнослужещи няма да останат на улицата и ведомството ще се грижи за тях.

Снимка: btvnovinite.bg

Преди година пред Станислав имаше сериозната заплаха той и брачната половинка му да останат на улицата, откакто министерството издаде такава заповед. Причината е смяна в закона, съгласно която като пенсионер той към този момент няма право да живее там.

Снимка: btvnovinite.bg

В ефира на „ Тази сутрин” Станислав благодари на военния министър за човечността, която е показал.

„ Благодаря и на вас за това, че се отзовахте на нашата молба и постигнахте някакво развитие”, сподели Станислав.
Главният прокурор подреди да се потърси решение за сем. Бутенко Вчера bTV сподели историята на някогашния боен и неговата брачна половинка, които са напът да останат на улицата, откакто от Министерство на защитата упорстват те да изоставен ведомственото жилището до 22 март 2018 година
Семейството му също изрази насладата си от положителната вест. Сега се усещат доста по-спокойни, тъй като напрежението от това, че могат да останат на улицата към този момент го няма. Все отново признават, че се тормозят от това всичко да не остане единствено на думи.

От общината също показаха предпочитание да оказват помощ на фамилията. С него се свърза и омбудсманът Мая Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР