Щастлива развръзка за малката Рая от породата чухуахуа. Кучето било

...
Щастлива развръзка за малката Рая от породата чухуахуа. Кучето било
Коментари Харесай

Жан Клод Ван Дам спаси българско чухуахуа

Щастлива развръзка за дребната Рая от породата чухуахуа. Кучето било изпратено от България в Норвегия за осиновяване. Там обаче открили, че тя е с подправени документи. И задействали процедура по евтаназия.

Историята стигна до холивудската звезда Жан Клод Ван Дам, който е горделив собственик на куче от същата порода. Актьорът незабавно се зае с задачата да избави дребната Рая и снима клип, в който се обръща към българските управляващи и в частност Агенцията по храните (БАБХ) с зов да дадат позволение кучето да бъде върнато в родината си. 

Във видеото Ван Дам споделя, че обича България, че е снимал доста филми тук и е оказал помощ за развиването на туризма у нас. Той безусловно моли управляващите да създадат подарък за рождения му ден, като спасят живота на дребната Рая. И даже основава петиция в поддръжка на задачата си. 

България чу апела на Ван Дам и точно на 60-ия рожден ден на звездата от Агенцията по храните оповестиха, че дребната Рая ще бъде върната в у нас. Тук ще бъде изследвана, а в следствие и предадена за осиновяване в София. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР