Щастлив и доволен излезе пред журналистите в Партийния дом бившият

...
Щастлив и доволен излезе пред журналистите в Партийния дом бившият
Коментари Харесай

Кирил Петков щастлив, че никой не слязъл под червената линия за допустимост

Щастлив и удовлетворен излезе пред публицистите в Партийния дом някогашният министър председател и сегашен съпредседател на ПП-ДБ Кирил Петков - мотивът арбитър Борислав Белазелков Хора като него ще подсигуряват, че институциите се трансформират, съобщи Петков и прикани нито една партия и нито един политик да не се пробват да въздействат върху решенията на конституционния арбитър.

Кирил Петков уточни, че всеки политик би трябвало да си носи отговорността за своите решения, само че през днешния ден той е горделив от " цялата тежест на днешното решение ". Ако президентът реши да прави политически маневри, би трябвало да дава отговор на решенията си самият той, предизвести Кирил Петков.

Петков добави, че в разпределението на силите в Народното събрание всяка политическа партия има две отговорности - първата отговорност е да предложи претендентите в характерността на нейната идеология и да не се позволен претенденти под алената линия на допустимост на останалите партии. Десислава Атанасова се оказала, че не е под алената линия на допустимост на ПП/ДБ за парламентарен арбитър.

И Кирил Петков ще поддържа решение за лишаване на ротационното председателство на Комисията за специфичните служби и надзор на специфичните разследващи средства от ръцете на " Възраждане ".
 Борисов удовлетворен, че депутатите не се ритали и не стигнали до пердах
Борисов удовлетворен, че депутатите не се ритали и не стигнали до пердах

С Българска социалистическа партия дебатът излязъл от границите на реалността
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР