Щастието за Лана Дел Рей, е да вижда как песните

...
Щастието за Лана Дел Рей, е да вижда как песните
Коментари Харесай

Лана Дел Рей дарява спечелените пари от концертите си

Щастието за Лана Дел Рей, е да вижда по какъв начин песните й доближават почитателите. 38-годишната певица и авторка на песни приключи есенното си мини турне в Западна Вирджиния и по време на концерта разкри, че има намерение да върне всички доходи от продажбата на билети.
Прочетете още
Почитателите й снимаха моментът, в който тя споделя на сцената, че всички пари от турнето й, включващо най-вече приблизително огромни южни градове на Съединени американски щати, ще бъдат дарени назад на всеки един от тях, написа " People ". " Искам да благодаря на вас и на всеки град, който съм посетила ", сподели Дел Рей към края на осъществяването си. " Също по този начин желая да ви кажа, че всеки $ от билет за концерта ми, се връща назад. Защото за мен не става дума за пари. Аз пътувам, тъй като обичам. "

Освен в Западна Вирджиния, номинираната за " Грами " изпълнителка започва поредицата си от концерти във Франклин, Тенеси, Флорида, Алабама, Мисисипи, Северна Каролина и Пенсилвания. Тя не за първи път прави доста подаяние, написа dir.bg. Преди излизането на стихосбирката ѝ " Violet Bent Backwards Over The Grass " през 2020 година, певицата показа, че половината от задатъка ѝ ще бъде дарен на плана " Dig Deep`s Navajo Water Project ", който оказва помощ за обезпечаването на достъп до чиста вода.

Според изданието " NME ", бе оповестила новината с изказване, споделено във към този момент изтрития ѝ профил в Instagram. " Тъй като имах шанса да получа задатък от " Simon and Schuster ", съм толкоз признателна, че мога да разпределя тези пари сред фондации, които се нуждаят от нашата помощ ", написа тогава Лана. По нейни думи са дарили към 350 000 хиляди $.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР