Щафетно плуване в бурно море, изграждане на барикада и успешна

...
Щафетно плуване в бурно море, изграждане на барикада и успешна
Коментари Харесай

Приключенците са спасени след номинационна битка

Щафетно плуване в бурно море, създаване на укрепление и сполучлива щурмова тактика дефинираха спечелилия в първата номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “. Бойците и Приключенците се бореха безотказно, само че вярната тактичност на Паулина за построяването на укреплението донесе спасението от номинации за Приключенците. За негативно време те минаха през барикадирания тунел на противниковия тим и сграбчиха първото място.

Във втория стадий на най-екстремното риалити ще се излъчва единствено по един номиниран на препоръките след номинационните борби. Зрителите ще могат да ги проследят всяка сряда и четвъртък.
 Игри на волята: България NOVA

 Игри на волята: България NOVA
Правилата на играта опазиха новите попълнения в племето на Бойците и по този метод Красима и Андрей не можеха да бъдат номинирани на първия съвет. Пред учудените им погледи, старите Бойци по традиция се развихриха в харченето на грошове и свадите край огъня. Кремена одобри офертата на Ралица и избра да изхарчи всичките си 200 гроша, с цел да закупи 4 спомагателни номинационни гласа, а Мани даде своите 50 за още един глас. Стоян и Морунов не можаха да се включат в търга, защото бяха не запомнили грошовете си в Стопанството.
 Игри на волята: България NOVA
Двете дами бяха непоклатими и изпратиха всичките си 7 гласа при Стоян, а с 6 гласа след него остана Мани. Номинацията си служителят на реда одобри извънредно тежко и насочи закани, че на следващия ден ще саботира борбата, с цел да може вечерта на съвета да си отмъсти и да изпрати Кремена против него на елиминационна борба в петък.
 Игри на волята: България NOVA
Ще съумеят ли Морунов и Неделчо да убедят Стоян да не саботира борбата? Ще продължи ли Стоян да се сърди на Морунов? Кое племе ще завоюва спасението си и кое ще се срещне с Ралица на съвет? Кой ще се изправи в елиминационна борба против най-възрастният участник във формата? – разберете на следващия ден вечер в новия епизод на „ Игри на волята: България “ от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на   страницата и  профила на риалити формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР