Шри Ланка е разтресена от нова експлозия, съобщи Ройтерс, цитирайки

...
Шри Ланка е разтресена от нова експлозия, съобщи Ройтерс, цитирайки
Коментари Харесай

Извънредно! Нова експлозия в Шри Ланка!

Шри Ланка е разтресена от нова детонация, заяви Ройтерс, цитирайки свидетел.
Според организацията, случаят е станал в Коломбо. Камион избухнал наоколо до черква, която претърпя неделната офанзива, където сапьори се пробваха да обезвредят бомба, оповестява РИА.

``
реклама
В навечерието на честването на католическия Великден в страната прогърмяха осем детонации: първите шест в три храма и хотели в Коломбо, Негомбо и Батикалоа, седмият в Дехивала на запад от острова, осми в жилищен комплекс в покрайнините на столицата на страната. Полицаите обезвредиха друга бомба на пътя наоколо до интернационалното летище Бандаранаике.

Основната цел на нападението бяха локалните християни.
Полицията задържа 24 обвинени. Намерен е и камион, който може да се употребява от нападателите. Президентът на Шри Ланка разпореди основаването на специфична комисия, която да проверява нападенията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР