Шпионин с голям опит в тайните операции, Хаспъл е в

...
Шпионин с голям опит в тайните операции, Хаспъл е в
Коментари Харесай

Не Се Подлъгвайте По Любезната Усмивка, Когато Разберете Коя Е Новата Шефка На Цру Ще Ви Настръхне Косата!

Шпионин с огромен опит в тайните интервенции, Хаспъл е в организацията от 1985 година и е работила на доста места по света, най-много в Лондон в края на първото десетилетие на новия век.

" Джина е примерен разузнавач и ревнив родолюбец с над 30-годишен опит ", съобщи Майк Помпейо при назначението й за заместник-директор на организацията преди година. Той похвали качествата й на началник и способността й " да увлича " сътрудниците си.

Кандидатурата на Хаспъл беше подкрепена от трима някогашни шефове на Централно разузнавателно управление на САЩ и други висши фигури, в това число някогашния шеф на националното разузнаване Джеймс Клапър. Двама сенатори демократи обаче показаха в писмо до Тръмп запасите си. Според тях поради предходните си действия Хаспъл не е подобаваща за поста.

През 2013 година Хаспъл е назначена да оглави Националната загадка работа на Централно разузнавателно управление на САЩ, само че единствено няколко седмици по-късно е заменена, очевидно заради подозрения към отговорността й за основаването след 11 септември 2001 година на секрети затвори в чужбина, където при разпити на арестувани била прилагана симулация на давене.
По това време в. " Вашингтон пост " писа, че Хаспъл е управлявала скришен затвор в Тайланд, където пандизчиите били подлагани на симулирано давене и други форми на малтретиране. Според вестника Джина Хаспъл била забъркана и в унищожаването през 2005 година на компрометиращи видеозаписи за техниките за разпит, прилагани върху доста пандизчии в Тайланд. Адвокати на арестуваните хипотетични членове на Ал Кайда желали да получат тези записи, с цел да ги показват в съда.

Хилари Клинтън в това време съобщи, че Съединени американски щати не заслужават президент като Доналд Тръмп и назова мандата му " рискови времена ", съобщи Асошиейтед прес.

Клинтън, която беше претендент на демократите за президент на Съединени американски щати през 2016 година, съобщи това на конференция в индийския град Мумбай. Тя сподели, че президентът републиканец има " огромен афинитет към диктаторите ". По думите й Тръмп " в действителност харесва техните властнически позиции и държание ". Според нея обаче в тази ситуация с съветския президент Владимир Путин и Русия става дума за нещо " повече от това ".

Клинтън разкритикува присъщите за риалити шоута способи, употребявани от Тръмп в предизборната акция, и зададе въпроса дали не е трябвало да предложи повече развлечение на гласоподавателите, откликнали на грубия жанр на нейния противник.
Според нея писмото, изпратено на 28 октомври 2016 година от някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми до Конгреса, засягащо частния й имейл сървър, й е коствало поддръжката на белите избирателки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР