show.blitz.bgНа кастингите на България търси талант по традиция стават фурори,

...
show.blitz.bgНа кастингите на България търси талант по традиция стават фурори,
Коментари Харесай

Ето как живее незрящият имитатор от България търси талант

show.blitz.bg

На кастингите на " България търси гений " по традиция стават фурори, а нерядко хората, които стоят зад тях, минават през огромни тествания в живота си.

Такъв е казусът и с незрящия имитатор, който удиви жури и аудитория. 31-годишният Андриян Асенов подвигна на крайници всички в залата с брилянтните си осъществявания, а гения му донесе и подобаващ златен бутон.

Преливаща от екстаз и неспокойствие Славена Вътова скочи и натиска златния бутон, който изстреля Андриян непосредствено на финала на шоуто. Той става и първият участник, получил привилегията да се бори за огромната премия, без да минава през цедката на останалите кръгове. 

Талантът му е решителен! Слепият актьор направи изненадващо сполучливи имитации на емблематични родни персони като Тодор Колев, Слави Трифонов, Тодор Живков, Бойко Борисов, имитира даже и един от членовете на журито – Любен Дилов-син.



Извън блясъка, който с лекост реализира от сцената обаче, в живота на Андриян сложните тествания са едно след друго. Още при раждането станало ясно, че момчето ще е с нарушено зрение, макар че и двамата му виждали обикновено.

Първоначално лекарите му дали вяра, че има късмет да прогледне след тежка интервенция, след това обаче минал през куп прегледи и офталмолозите били безапелационни, че той никога няма да вижда. 

" По рождение съм незрящ и това няма да се промени до края. Примирил съм се със ориста си ", споделя пред " Уикенд " геният и прибавя нещо покъртително. Преди години мошеници го залъгали, че могат да му оказват помощ с новаторска терапия, която коствала над 10 000 лв.. Бързо станало ясно, че това е машинация. 

Детството на Андриян минава във врачанското село Лесковец, след което той приключва успешно специалното учебно заведение " Луи Брайл "  в столицата. Талантът му на подражател се демонстрира още в ученическите години.

Пускал си касетките на починалия хуморист Весо Парцала и по тях се учел да възпроизвежда гласовете на известни персони. Най-лесни за фалшификати му били Слави Трифонов и Тодор Колев.

Андриян приключва и УНСС, със компетентност " Икономика на превоза ", само че най-голямата му фантазия била да следва в НАТФИЗ. Оказало се обаче, че това е невъзможно.

" Оказа се, че там не одобряват хора с увреждания като мен. Странно е, само че е реалност ", с горест установи актьорът, който сега живее в общежитие на бул. " Европа ", в една стая с баня и тоалетна. Наемът му бил 30 лева на месец.

" Мечтая за свое жилище, сътрудник и семейство ", искрено е младото момче, което въпреки да има висше, не може да си откри добра работа. Където и да кандидатствал, никой не желал да наеме човек с увреждания. Неволята го принуждава сега да се прехранва като продавач в Националната потребителна кооперация на слепите в България.

За негов шанс, преди две години и половина, шефът на студентския спектакъл " Алма матер "  в Софийския университет Николай Георгиев, незабавно усетил гения в него. Първата му роля била на незрящия Дядо Йоцо в едноименната пиеса на Иван Вазов.

После получил и основната роля на Стефан Стамболов в " Часът на моето ликвидиране ". Имитаторът артист сграбчил две награди за мъжки функции. Още щом чул рекламата за кастингите на " България търси гений ", той бил безапелационен, че ще се запише. 

След триимфа си в риалити формата и хилядите поздрави, които получил, Андриян не мигнал цяла нощ от неспокойствие и страсти.

" Много бях разчувствуван. Това, което ми се случи, доста прочувствено го изживях отново. И почтено казано желаех го златния бутон, само че не чаках, че някой ще ми го натисне. И доста благодаря на Славена, че ми се довери, че натисна златния бутон и ме изпрати на край.

Няма да я отчайвам – давам обещание пред цяла България! ", показа с страст геният, който даже към този момент имал концепция с какво ще вдигне още веднъж на крака публиката на финала. Надява се откровено да има шанса да грабне огромната премия от 50 000 лева и по този начин като гледаме на какво е кадърен, не бихме се учудили на сходен процес в шоуто. /show.blitz.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР