Шоуто ще продължи близо 2 часа и ще включва най-големите

...
Шоуто ще продължи близо 2 часа и ще включва най-големите
Коментари Харесай

Тази вечер Васил Найденов ще триумфира в Слънчев бряг

Шоуто ще продължи близо 2 часа и ще включва най-големите шлагери на звездата

За шеста поредна година Васил Найденов ще изнесе бутиков театър на морския бряг. Това ще се случи довечера (27 юли ) от 22 часа. Най-обичаният български артист ще излезе на сцената на Bedroom Beach, с цел да извърши своите незабравими шлагери. Този негов концерт към този момент е традиция, а всички посетители знаят, че Васил има особено отношение към Слънчев бряг и приема изявата си като нещо доста особено.

Миналото лято още в самото начало на своя концерт певецът не скри вълнението си, че още веднъж е на морския бряг: „ Господи, от време на време желая да виждам единствено вас и морето, тъй като единствено с вас се усещам жив! Аз в действителност ви обичам, тъй като в това мъчно време сте пропътували стотици километри, с цел да пеете с мен... Защото остарялата обич наслойка не хваща. Обичайте се и вие, не изпускайте своя трен, не изпускайте любовта. Гонете я! Бъдете високо - струва си! "

Шоуто ще продължи близо 2 часа и ще включва най-големите шлагери на звездата. Заедно с Васил Найденов на сцената ще бъдат и едни от най-талантливите български музиканти.

Поредицата концерти на български звезди ще продължи и на 10 август, когато за първи път в Слънчев бряг ще се изяви поп-певецът РУШИ.
 Този негов концерт към този момент е традиция, а всички посетители знаят, че Васил има особено отношение към Слънчев бряг и приема изявата си като нещо доста специално
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР