Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 21:00 часа

...
Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 21:00 часа
Коментари Харесай

Послание за мир в Деня на Европа със светлинния 3D спектакъл „Представи си“

Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 21:00 часа на 9 май на на Европейския парламент в България, както и във и.

Европейският парламент в България отбелязва 9 май – Деня на Европа – с триизмерно видео мапинг шоу върху фасадата на Националната художествена изложба „ Квадрат 500 “ в София. Светлинният театър „ Представи си “, отдаден на тематиката за мира и главните европейски полезности, ще може да бъде проследен и онлайн от хората, които не са в столицата, довечера от 21:00 часа. Продължителността на спектакъла е 15 минути, като ще се редуват българска и британска езикова версия. Прожекциите ще се излъчват до среднощ в платформата „ Ютюб “.

Историята, разказана посредством спектакъла, ще бъде показана през погледа на младеж, у който се борят вътрешните гласове на страха, подозрението, само че и на вярата и вярата. Видеото носи обръщение за мир като една от главните цели, залегнали в основаването на Европейския съюз. В Европейската година на младежта стремежът към истината и осъзнаването на персоналната отговорност на всеки за нейното отстояване е от изключително значение. Утвърждаването на действителност, в която на респект са човешкото достолепие, демокрацията и върховенството на закона, и която се гради на равни права сред хората и независимост на словото, е въпрос на избор. Избор, който вършим всеки ден.

Триизмерното шоу е част от фестивала за светлинно изкуство „ Лунар “ (), включващ две видео и четири статични проекции върху здания, както и шест светлинни съоръжения и интерактивно ателие за изобразяване със светлина в централната част на София. Инсталациите за празничното събитие на 9 май са създадени взаимно с българската компания за образни резултати и 3D мапинг „ МП-Студио “, която е притежател на голям брой награди за осветление на знакови здания в Европа и по света.

Можете да гледате светлинния 3D театър „ Представи си “ през днешния ден от 21:00 часа във видеото!https://www.youtube.com/embed/lp78w_Cezh8
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР