Шоуто на Tucker Carlson в YouTube за прекрасните супермаркети в

...
Шоуто на Tucker Carlson в YouTube за прекрасните супермаркети в
Коментари Харесай

Дали все пак западните марки, които останаха в Русия, направиха правилното решение?

Шоуто на Tucker Carlson в YouTube за прелестните супермаркети в Русия евентуално не беше типът световна реклама, която френският търговец на дребно Auchan търсеше.

От началото на пълномащабното нахлуване на Владимир Путин против Украйна, компанията, благосъстоятелност на доста частното семейство Мълиез, отблъсква апелите на деятелите да изоставен Русия. Точно когато този напън изглеждаше да отслабва, някогашният коментатор на Fox News, преди малко след двучасовото си изявление с съветския президент, влезе в един от московските хипермаркети на групата със снимачен екип.

Поддръжникът на Доналд Тръмп сякаш имаше гърмеж, до момента в който се скиташе по богато насъбраните пътеки, миришеше на самун и се удивляваше на количките за извършване на покупки с монети – всичко това, с цел да показва устойчивостта на съветската стопанска система макар множеството западни наказания.

Две години след началото на войната тези западни компании, които към момента се придържат към съветските си активи, разчитат на умората от войната на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР