Шоуто на Слави не слиза от ефир заради нисък рейтинг,

...
Шоуто на Слави не слиза от ефир заради нисък рейтинг,
Коментари Харесай

Първи коментар на bTV по повод спирането на Шоуто на Слави

" Шоуто на Слави " не слиза от ефир поради невисок рейтинг, каквато е една от догадките, откакто нощес водещият разгласи краят на предаването.
Телевизията е предложила на екипа да продължи шоуто с нов контракт от есента, излиза наяве от формалната позиция на bTV.
" Водим диалози със " Седем осми " и както нормално, поканихме Слави да продължим съдействието си след сегашния сезон, само че не сме стигнали до резултат.
Все още нямаме формален отговор от " Седем осми ". Ще се изясним в идващите няколко дни в публична среща ", оповестиха от медията.
Засега нито bTV, нито " Седем осми " разясняват повече елементи към новината, че след края на този тв сезон " Шоуто " слиза от ефира.
Последното му издание ще е на 31 юли, разгласи самият Трифонов нощес. Това, от своя страна, подхрани още веднъж слуховете за политическите упоритости на водещия.
Като претекст обаче той уточни, че екипът на предаването не се усеща „ част от медийната среда ” у нас.
„ Погледнете всичко към вас, по какъв начин е проведено и по какъв начин работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се усещаме и ние.
Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата по този начин, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга ”, съобщи Трифонов, като акцентира, че решението му не е резултат от търкания с bTV.
От стартирането си " Шоуто на Слави " се трансформира в безспорен рейтингов лидер. Само за една година предаването разруши стандарта, че едно шоу не може да стане известно, в случай че е отвън праймтайма (най-гледаното телевизионно време - бел. ред.).
Нещо повече – Слави Трифонов и екипът му разшириха праймтайма на bTV до 23:30 часа и реализираха с години наред висок рейтинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР