Шоуто на австралийските любимци на публиката в турнира на двойки

...
Шоуто на австралийските любимци на публиката в турнира на двойки
Коментари Харесай

Кирьос уцели с топка дете в публиката и му подари ракетата си


Шоуто на австралийските любимци на публиката в шампионата на двойки продължава. Ник Кирьос и Танаси Кокинакис се класираха за полуфиналите след победа над шестите в схемата Тим Пюц и Майкъл Винъс със 7-5 3-6 6-3.

Възхитителният им напредък можеше да продължи и по-бързо, само че във втория сет изпуснаха на два пъти преимущество от 40-0 на непознат начален удар. Въпреки това съумяха да се преборят с опитните си съперници и са във финалната четворка.

Мачът не мина без дискусионни моменти – след сбъркан първи сервис на Кокинакис в първата част Ник извърши мощен смач. Топката отскочи от корта и удари малко момченце в публиката, което провокира прекъсването на играта.

Кирьос бързо се извини и побърза да се реваншира, подарявайки една от ракетите си на детето. Всичко приключи с усмивка на лицето на младия почитател:

В изявлението след дуела под бурните реакции на публиката Ник още веднъж съобщи, че желае да завоюва трофея.

Не пропусна да отдаде заслуженото и на съперниците:

„Това беше може би най-трудният мач до момента – демонстрираха сериозен тенис и не беше елементарно. Но до момента в който не преставам да упражнявам този спорт и да играя в Австралия, вие ще получавате шоу. Сигурен съм, че Танаси се усеща по същия метод.“
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР