Карлос Алкарас ще се опита през днешния ден да стане

...
Карлос Алкарас ще се опита през днешния ден да стане
Коментари Харесай

Алкарас: Няма да тренирам преди финала; ще се опитам да приложа тактиката от Индиън Уелс

Карлос Алкарас ще се опита през днешния ден да стане най-младия тенисист, който е завоювал трофеи от Големия шлем на три разнообразни настилки. Самият състезател споделя по какъв начин това е отлично достижение, само че не желае да мисли за него към този миг и ще се концентрира към своето възобновяване след тежката си над 4-часова среща с Яник Синер от 1/2-финалите на Ролан Гарос, като не счита да пипа ракетата повече, до момента в който не излезе за финалната си борба против Александър Зверев.

" Няма да упражнявам в деня преди финала, тъй като направих това и в двата случая, когато завоювах купа от Големия шлем. Просто ще си направя една хубава разходка и ще се приготвя тактически по най-хубавия вероятен метод. Вероятно ще се поява на Ролан Гарос чак няколко часа преди мача ми. Мачът със Синер беше задоволително натоварващ и нямам потребност от още прекарано време на корта. Времето за подготовка на корта е приключли от дълго време.

Следя мачовете на Ролан Гарос от най-ранна детска възраст и хуквах незабавно след учебно заведение към у дома, с цел да виждам Рафа. За мен ще значи извънредно доста, в случай че името ми се подреди до това на всички испански митове, които са печелили купата в Париж. Саша играе необикновено на клей и има доста мощен сервис, както и удари от главната линия. Наистина доста стабилен тенисист, тъй че чакам доста забавен край, като ще се опитам още веднъж да приложа положителните неща, които демонстрирах против него в Индиън Уелс (победа за Алкарас с 6:3 6:1) и да надградя над тях.

Източник: Eurosport

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР