Шоуменът Слави Трифонов вече е решил окончателно да прави партия.

...
Шоуменът Слави Трифонов вече е решил окончателно да прави партия.
Коментари Харесай

Oкончателно - Слави Трифонов прави партия!


Шоуменът Слави Трифонов към този момент е решил дефинитивно да прави партия. Решението за основаването на новата политическа групировка е било взето изрично в последните дни, когато съвсем всекидневно тематиката е била обсъждана от екипа на „ Шоуто на Слави “, написа Епицентър.бг.
На диалозите е било регистрирано, че силата и публичните упования към тв водещия би трябвало да бъдат трансформирани в политически план, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да осъществя политическите си цели.
Политически наблюдаващи напомнят, че още през лятото на 2017 година Слави беше решил да сътвори партия, която той и сценаристите му стартират от няколко години насам. Тогава той написап писмо до медиите, в което разгласи, че ще събира "хора, които да ръководят страната ". Обещаваше да ги откри, да ги показа, а хората сами да решат дали те са почтени да заместят сегашната политическа класа. Според него сегашните управници показват непросветеност и надменност.
После обаче „ Шоуто на Слави “ преподписа контракта си с БТВ и шоуменът направи крачка обратно. Решението му разочарова болшинството от почитателите му, останали излъгани от обещанията му час по-скоро да влезе в политиката и да „ измете оялите се политици “. Сега обаче обстановката явно се е трансформирала, защото множеството от сериозните социологически организация регистрират, че бъдеща партия на „ Шоуто на Слави “ освен би влезнала в Народното събрание без проблем, само че и от нея ще зависи кой ще ръководи България.
В края на предходната година, организация „ Маркет линкс “, чийто някогашен притежател е Румяна Бъчварова – шеф на кабинета на премиера Бойко Борисов, разгласява изследване, съгласно което над 20% от българите биха дали своят вот за възможна политическа групировка на шоумена. Подобни данни обнародва и „ Галъп “, а социолозите от „ Медиана “ преди седмица дадоха на Слави Трифонов даже 30% от гласовете на българите.
Още от предходната година „ Шоуто на Слави “ има свои структури в страната, които в този момент са задействани. Макар името на партията към момента да не е известно, симпатизантите на Трифонов работят интензивно на терен. Започнала е и сериозна организационна подготовка, част от която е под управлението на някогашния водач на младежката организация на Съюз на демократичните сили Виктория Василева.
В построяването на партийните структури ефективно присъединяване ще вземат и напуснали членове на Българска социалистическа партия с учредителен опит. Партията ще копира модела на Национална движение „Симеон Втори" - нейни лица и мотори ще бъдат българи от чужбина, които ще се върнат у нас, с цел да „ оправят България “ - по този начин, както направи царската партия в интервала 2001-2009 година Лицата на партията на Слави ще бъдат съумели лекари, юристи и инженери, минали през кастинга му за политици.
Задачата на „ Ку-ку бенд “ пък е да пропагандира новия прокет посредством концертите си по света и у нас. Основната таргет група на новия политически план са родените след 1989 година жители, израснали с песните на Слави Трифонов.
Близки до тв шоуто описаха, че в случай че тази година БТВ не възобнови контракта с шоуто (което е малко вероятно) лице на партията ще бъде самият Слави Трифонов. Ако и след лятната почивка предаването остане в ефира на частната телевизия, ръководител ще бъде външен за екипа човек. И в двата случая рупор и главен агитатор на партията ще бъде вечерното шоу на Трифонов.
В ГЕРБ със удовлетворение означават, че през последните месеци „ Шоуто на Слави “ ненадейно е трансформирало публицистичната си политика, защото Борисов и Цветанов към този момент не са постоянно подигравани и осмивани. Гербери се кълнат, че сред старите другари Борисов и Трифонов, скарали се преди години поради градеж на столичен общински терен, има стопляне на връзките. Дали това ще докара до следизборно съдействие, още е рано да се каже. Твърде допустимо е партията на Слави на измести "Обединените патриоти " в една бъдеща управническа коалиция.
Прави усещане, че острата рецензия на "Шоуто " е ориентирана към президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава. В момента президентът Радев е българският политик с най-голям рейтинт и фигурата, която е най-ярък отрицател на ръководството на ГЕРБ.
Очаква се Трифонов и компания да повдигнат претенденти за евроизборите през май 2019 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР