Шоуменът Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен

...
Шоуменът Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен
Коментари Харесай

Слави Трифонов иска 78 ст. за гледане на 7/8 ТВ

Шоуменът Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в има намерение да направи малкия екран си "7/8 ТВ " платена. Причината е, че рекламите са прекомерно малко. За да продължи все пак екипът да разкри "силата на истината ", всеки, който желае да гледа "7/8 ТВ " ще би трябвало да съобщи това пред кабелния оператор и да заплати символичната сума от 78 стотинки. Това стана ясно от пост на Трифонов във фейсбук.

Той се оплаква от картел при частните малките екрани и приказва за нуждата от смяна на законодателството. Трифонов отбелязва, че му се постанова да пробива в другояче "непазарна обстановка ".

Слави и Марта заровиха томахавката?

"За да съществуваме в тази “непазарна ситуация”, можем да разчитаме единствено на вас, уважаеми фенове. Затова, от първи септември, всеки, който желае да гледа “7/8 Ти Ви”, всеки, който споделя нашата идея за независимост на словото и информацията, ще би трябвало да каже на своя кабелен оператор, че желае “7/8 Ти Ви” да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с Данък добавена стойност. Тоест, всеки, който споделя нашата идея и желае да ни гледа и да поддържа малкия екран да съществува, от месец септември 2020 година ще може да го направи против символичната цена от 78 стотинки със Данък добавена стойност на месец ", разкри Трифонов.

За нашите сънародни в чужбина се планува и месечен абонамент.

"Докато дружно не оправим личната си страна, това ще е единственият метод да ни има ", приключва шоуменът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР