Шоуменът Къци Вапцаров изригна с поразяващ коментар за Мис Силикон“

...
Шоуменът Къци Вапцаров изригна с поразяващ коментар за Мис Силикон“
Коментари Харесай

Къци разказа играта на Мис Силикон: Престанете! Само ни отваряте работа да ни викат bTV-то, да ви коментираме и да говорим празни приказки

Шоуменът Къци Вапцаров изригна с шокиращ коментар за " Мис Силикон “ 2022 Катрин Йорданова, която бе хваната да кара кола с кокаин и арестуван за 24 часа, а по-късно бе пусната под парична гаранция от 5000 лв..

По този мотив Къци Вапцаров не се сдържа и написа подигравателен пост в персоналния си профил във Facebook.

" Уважаеми фолк певици и други хубавици. Моля ви, престанете да шофирате с кокаин в носа, тъй като единствено ни отваряте работа след това да ни викат bTV-то, да ви разясняваме и да приказваме празни приказки, от които нищо няма да последва, несъмнено ", заяви той.

Това негово мнение провокира вълна от най-различни мнения, някои от които по-сериозни, а други по-шеговити.

В един от тях мъж сподели: " Трябва да се стартира от това, при съществено превишена скорост, а в този случай - безумна, да се взима книжката вечно, а возилото да се пресова на кубче за сметка на нарушителя. И солена санкция. Казвам “солена ", а не пари като за половин присъединяване на женитба.

Жена пък опита да " клъвне “ Къци, като написа: " Господин Вапцаров, мисля че нямате но въобще никаква подготовка в тази област. Моля, когато се квалифицирате, тогава да ви канят тук и там, а в сходен дух бе и мнението на различен мъж, който погледна радостно на тематиката, само че и напомни кои обществени персона са сгафили на пътя.

" А за какво ви канят вас, не разбирам. Има си разбирачи в тази област: Нойзи, Бело-слава, дори й името го подсказва, Шеф Токев, отново тематично име, единствено за токшоу, и още доста други. Аз не съм чул Къци Вапцаров да е заловен да кара пийнал или дрогиран. Моите почетения, само че като се квалифицирате, тогава ходете по студиата ", съобщи потребителят.

Под поста на Къци имаше и коментар на ядосана жена, която допусна каква реакция ще последва от страна на полицията поради прегрешението зад кормилото на " силиконката “.

" Коментарите по bTV ще ги преживеем някак, още повече че имаме отдалечено. Проблемът е, че поради тази ще наслагат на всяко кьоше камери с ИИ ", позволи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР