Шоу със собственоръчно направени автомобили се провежда в Костинброд. То

...
Шоу със собственоръчно направени автомобили се провежда в Костинброд. То
Коментари Харесай

Луда надпревара: Автомобилни гладиатори с призив за спиране на войната по пътищата

Шоу със собственоръчно направени коли се организира в Костинброд. То стартира в 16 часа през днешния ден, като ще се организира и на следващия ден. По време на него ще се показват удари, сходни на произшествия, както и други рискови обстановки, които постоянно се случват по пътищата на страната.

„ Понеже Ладата понесе толкоз доста удари към този момент, през днешния ден ще се състезавам с друга марка автомобил “, описа автомобилният гладиатор Красимир Шукадаров, който до момента се е състезавал с Лада.

Той изиска от министър Демерджиев да се върне граничната полиция и да се възвърне районното ръководство в града

Според него експанзията на пътя е огромна . „ Много млади водачи си помислиха, че могат да карат. Това не е добре в България, а дори и в целия свят “, сподели още той.

Автомобилният гладиатор акцентира, че новите водачи би трябвало да са с компаньон в колата, както и да не сядат в прекомерно бързи коли. Според него единствено по този начин ще бъдат понижени ПТП-тата в страната.

Сред най-атрактивните модели е кола на 100 години

„ Българите карат остарели коли , тъй като взимат изведените от приложимост западни коли. За тях това е нов автомобил, само че той към този момент е навъртял своя пробег “, отбелязва още Красимир Шукадаров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР