Шотландия запази живи надеждите си да достигне до 16-финалите на

...
Шотландия запази живи надеждите си да достигне до 16-финалите на
Коментари Харесай

Шотландия остана жива с равенство 1-1 срещу Швейцария

Шотландия резервира живи очакванията си да доближи до 16-финалите на Евро 2024 с тъждество 1-1 против Швейцария в занимателен мач от група А в сряда.

Нетърпелив да компенсира загубата си с 5-1 от Германия, Шотландия беше възторжена от хиляди почитатели и направи желан старт, когато прецизен удар на Скот Мактоминей в 13-ата минута беше извърнат от швейцарския бранител Фабиан Шар.

Воднината обаче беше краткотрайна, защото Швейцария, която с победа щеше да си обезпечи място измежду първите две, изравни по зрелищен метод, когато извиканият напред Джердан Шакири насочи брилянтен удар в горния ъгъл след неточност в отбрана.

На Швейцария на два пъти бяха анулирани голове след комплицирани решения за засада – един през първото полувреме от Дан Ндойе и късно от резервата Брийл Емболо – само че Шотландия също беше близо, когато Грант Ханли засече гредата.

Швейцария е втора след водача в групата Германия с четири точки, до момента в който Шотландия е трета с една и би трябвало да победи Унгария в Щутгарт, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР