Шосейният пробег в Шабла от веригата „Рън България“ и турнира

...
Шосейният пробег в Шабла от веригата „Рън България“ и турнира
Коментари Харесай

Футболисти бягат благотворително в Рън България в Шабла

Шосейният пробег в Шабла от веригата „ Рън България “ и шампионата „ Коста Василев “ на 21 април (събота) събират над 200 участника от цялата страна.

Организаторите са планували награден фонд над 1200 лева за шампионата, в който ще има стартове във всички възрастови групи, а първите трима мъже и дами в Шабла Рън на 13.8 км ще получат по ваучери на стойност 50 лева от генералния сътрудник на веригата Sport Depot.

Футболният тим „ Нефтяник 2010 “ ще се включи с благотворителна идея в шосейното тичане. 12 членове на най-младия футболен тим (средна възраст под 20 години) в България, който играе в А окръжна група Добрич – Изток, ще бягат на дългата отдалеченост 13.8 км, с цел да поддържат съотборника си Павел Йорданов.

Левият бек на тима се контузи тежко на 15 април – строшен крайник и се възвръща в болничното заведение в Добрич. Йорданов също е имал стремежи да бяга в Шабла преди тежката травма.

Организаторите са планували и отдалеченост от 2.7 км, която е в центъра на Шабла, а дългата отдалеченост води до най-източната точка на България – фарът на нас Шабла в Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР