Шон Пен все още е разстроен от това, че Уил Смит удря шамар на Крис Рок на Оскарите

...
Шон Пен изпитва силни чувства относно удара на Уил Смит
Коментари Харесай

Шон Пен изпитва силни чувства относно удара на Уил Смит с Крис Рок по време на Оскарите през 2022 г.

В ново интервю за Variety, публикувано в сряда, Пен изрази гнева си срещу Академията, че е избрала да не включи реч на украинския президент Володимир Зеленски по време на телевизионното предаване, което се излъчи по времето, когато Русия нахлу в Украйна.

„Продуцентът на Оскарите си помисли: „О, той не е достатъчно безгрижен.“ Е, познайте какво имате вместо това? Уил Смит!" Пен каза на изхода, добавяйки, че не познава Смит и го е срещал само веднъж.

„Изглеждаше много мил, когато го срещнах. Той беше толкова дяволски добър в „Крал Ричард“, каза Пен.

Той продължи: „И така, защо, по дяволите, току-що плюхте върху себе си и всички останали с това глупаво нещо? Защо отидох в затвора за това, което току-що направи? И все още седите там? Защо стоите и аплодирате най-лошия му момент като човек?“

Коментарът на Пен за затвора беше във връзка с това, когато през 1987 г. той беше осъден на 60 дни затвор, след като удари екстра на снимачната площадка на филма си „Цветове“. (В крайна сметка той излежа малко повече от половината си присъда.)

Впоследствие Смит подаде оставка от Академията и по-късно се извини.

Рок отказа да повдигне обвинения, според LAPD.

„Това дяволство нямаше да се случи със Зеленски“, обяви Пен, който представя украинския президент в новия си документален филм „Суперсила“, който излиза на 18 септември.

„Уил Смит никога не би напуснал този стол, за да бъде част от глупаво насилие. Никога нямаше да се случи.”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР