Шон Мърфи е най-титулуваният майстор на щеката от полуфиналистите в

...
Шон Мърфи е най-титулуваният майстор на щеката от полуфиналистите в
Коментари Харесай

Мърфи продължава похода към титлата в Уелс

Шон Мърфи е най-титулуваният занаятчия на щеката от полуфиналистите в Откритото състезание на Уелс, стана ясно след приключването на всички срещи от петък.

Магьосника съкруши с 5:0 Юан Сюдзюн и ще се изправи против Панг Дзюнсю, който се наложи с 5:4 над Джо О’Конър и продължава мечтания си поход в шампионата.

За 23-годишния Дзюнсю това е първо класиране на ранкинг полуфинал, като в Германия неотдавна той за първи път стигна до четвъртфиналите. Ако завоюва купата, той ще се класира сензационно и за Шампионата на играчите идната седмица.

Робърт Милкинс продължава с цялостна мощ възраждането си през актуалната акция и стигна полуфиналите в Уелс след изрично 5:1 над най-успешния играч през сезона Марк Алън. 46-годишният почитател на Ливърпул имаше двоен мотив за празник, тъй като се вмести в топ 16 в едногодишната класация и надлежно ще играе в Шампионата на играчите.

Милкинс се бори не просто за втората си ранкинг купа след тази в Гибралтар предишния сезон, само че и за тлъстия чек от 150 хиляди паунда, полагащ се на лидера в ранглистата на шампионатите, чийто спонсор е BetVictor. Най-големият брейк на Алън в мача им беше едвам 33, а Млекаря не можа да направи повече от 42 на една щека.

От 15 часа през днешния ден Милкинс ще се изправи против Пънгфей, а от 21:00 е дуелът на Мърфи с Дзюнсю.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР