Шон Диди Комбс е обвинен в изнасилване на жена като

...
Шон Диди Комбс е обвинен в изнасилване на жена като
Коментари Харесай

Жена обвини Пъф Деди в изнасилване за отмъщение, обвинила го в убийството на Тупак Шакур

Шон " Диди " Комбс е упрекнат в обезчестяване на жена като възмездие за догатката, че е забъркан в убийството на Тупак Шакур, заяви BBC, предава dariknews.bg.
Прочетете още
В дело, заведено в Калифорния, Ашли Паръм твърди oще, че рапърът е заплашил да нареже лицето ѝ с нож поради нейните мнения.

Жената " попаднала в радара " на артиста по време на среща с негов другар през 2018 година Мъжът желал да впечатли близките и набрал Пъф на видео диалог, в който Ашли отказала да взе участие с претекста, че рапърът " има нещо общо с убийството на рапъра Тупак Шакур ". Пи Диди чул димите ѝ и я предизвестил, че ще си заплати за тях.

Месец по-късно въпросният другар поканил дамата в дома си с претекста, че има потребност да му донесе медикаменти, само че Шон " Диди " Комбс изненадващо се оказал там. Рапърът извадил нож и я заплашил с него, опирайки го в лицето ѝ. След което раздрал облеклата ѝ и я изнасилил с дистанционно управление на тв приемника, твърди обвинителката в документите, подадени пред съда.

За край рапърът добавил, че животът на Ашли е в неговите ръце и че в случай че той пожелае, тя в никакъв случай повече няма да бъде забелязана.

Пъф Деди към момента не е коментирал новите обвинявания против него, само че поредно отхвърля всички изказвания за полово принуждение.

Той изрично отхвърля и да има общо в стрелбата, при която бе погубен рапъра Тупак Шакур в Лас Вегас през 1996 година

Убийството по този начин и не е разкрито, макар че някогашният член на бандата Дуейн " Keffe D " Дейвис беше упрекнат в ликвидиране предходната година. Самият Дейвис разгласи, че Пи Диди му е предложил 1 милион $ с цел да убие Шакур. Наскоро околните на починалия рапър наеха юрист, който да проверява дали Пъф Деди фактически има пръст в закононарушението.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР