Шокиращо видео засне момента, в който мигрантска тълпа блъска двама

...
Шокиращо видео засне момента, в който мигрантска тълпа блъска двама
Коментари Харесай

Полицаи, бити от буйна мигрантска тълпа при уловено на видео нападение близо до Таймс Скуеър — и заподозрените по-късно освободени без гаранция

Шокиращо видео снима момента, в който мигрантска навалица блъска двама ченгета покрай Таймс Скуеър през уикенда — само че разрушените страхливи обвинени въпреки всичко бяха освободени назад на улицата без гаранция, споделят източници.

Кадрите демонстрират офицер и лейтенант от нюйоркската полиция, които в началото споделят на мигрантите да се движат към 20:30 ч. Събота на Западна 42-ра улица в Манхатън - преди нещата бързо да станат скандални, защото избухва сборичкване сред ченгетата и обвинен, който се бори на земята.

Тогава останалите пънкари се насочват към служителите на реда, засипвайки ритници по главата и тялото на двойката от най-хубавите в Ню Йорк, до момента в който ченгетата се блъскат с техния другар, чиято жълта тениска е изцяло раздрана в мелето.

Видеото демонстрира двамата служители на реда, оставени на земята, до момента в който глутницата бяга на изток по 42-ра улица към Седмо авеню и се измъква — въпреки и не за дълго.

Полицията арестува четирима от бандитите, търсещи леговище, разпознати о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР