Шокиращо признание направи Азис. Преди броени минути Краля на фолка

...
Шокиращо признание направи Азис. Преди броени минути Краля на фолка
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Азис втрещи цяла България с шокиращото си признание: Аз му бях първият на Димитър Рачков!

Шокиращо самопризнание направи Азис. Преди броени минути Краля на фолка пусна във “Фейсбук”-профила си обява, озаглавена “Аз му бях първият на Рачков”.
 Заглавието мигновено накара почитателите на звездата да го заподозрят в грехове с комика, който от известно време е самичък. Както е известно Рачков се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка.
Оказа се, че Рачков към момента е хетеросексуален, а ето какво тъкмо е имал поради Азис:

“Снощи бях първият посетител от шоуспектакъла “Забраненото шоу на Рачков”. Така не се бях смял от години. Успях да бъда част от това велико шоу, което в никакъв случай няма да не помни. Не мога да ви опиша атмосферата, която цареше зад кулисите. За следващ път се убедих какво значи работата в екип. Поклон за всички работещи към шоуто. Влади Априлов е извънземно надарен сценарист. С очите си видях по какъв начин трепери за най-малкия подробност по сюжета и го изживява дружно с акторите. Васил Василев-Зуека за кой ли път ме остави със зяпнала уста! Такъв професионализъм, подобен гений! Поклон!

А Рачков… Рачков е една галактика, един вихър, една нестихваща ударна вълна от страст и сила, която те удря в корема и те оставя безжизнен. Запознах се и с продуцента на спектакъла Светлин Стоилов, който ми купи цигари
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР