Шокиращо е, че една партия съзнателно се готви да нарушава

...
Шокиращо е, че една партия съзнателно се готви да нарушава
Коментари Харесай

Съветник на служебния премиер: ПП се бяха впили в Радев като пиявици, сега го размахват като плашило


Шокиращо е, че една партия умишлено се готви да нарушава законите

„ Това, което чухме от записите, публикувани от Радостин Василев, е невиждано. Шокиращо е, че една партия умишлено се готви брутално да наруши законите “, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” проф. Александър Маринов, консултант на премиера Гълъб Донев.

Той изясни и какво тъкмо значи станалата известна от записа фраза „ ала-бала с президента ”.

„ Всеки от нас най-малко един път в живота си е бил лъган от човек, на който се е доверил. Радев ги възприе като хора, на които може да се разчита - не, с цел да бъдат неговата партия, а с цел да осъществят измененията, които една огромна част от обществото искаше да се случат. Разломът не е настъпил, тъй като те са споделили „ Гледай си работата, не сме твоите момчета за всичко ”, а тъй като потеглиха да преследват свои лични цели. Те се бяха впили в него като пиявици по време на предизборната акция, с цел да употребяват част от неговия престиж. Според мен не по-малко от половината гласове, които получиха през есента на 2021 г се дължат на това, че имаха доверието на президента и го излъгаха ”, твърди Маринов.

Според него Румен Радев не готви политически план за локалните избори.

„ Не правя оценка високо аналитичните качества на Асен Василев и Кирил Петков. Това е една операция за да се подбуден участниците в съвещанието да вземат решение. Размахват се плашила и Радев е най-голямото от тях . Смятам, че един рационален човек не би си представял даже тази догадка да е вярна, че той ще стъпи и ще се опре на хора, които имат по 2-3 и повече мандата от партията на неговите съществени съперници през годините. Между другото президентът, откогато е на този пост, на всички места, където върви, се среща с кметове, без значение от коя партия са ”, разясни съветникът на Донев.

По думите му сред президента и основния прокурор няма персонални връзки. Държавният глава няма потребност от поддръжката на обвинител номер 1, счита Маринов.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР