Шокиращите разкрития от биографичната книга на принц Хари продължават да

...
Шокиращите разкрития от биографичната книга на принц Хари продължават да
Коментари Харесай

Принц Хари разкрива: Падах си по Кортни Кокс, преспах в дома ѝ и се случиха откачени неща

Шокиращите разкрития от биографичната книга на принц Хари не престават да валят едно след друго. На дневен ред са разказите на принца за скандалните му юношески години, в които беше прочут като " принца на празненствата ".

В фрагмент от книгата си, Хари разкрива, че си е падал по звездата от сериала " Приятели " Кортни Кокс, която изигра иконичната Моника в ситкома. Принцът споделя, че в действителност се е срещнал с тръпката си преди години, когато дружно с негови другари са били в дома ѝ в Лос Анджелис.

Според Us Weekly, Хари и приятелите му е трябвало да отседнат в дома на Кортни Кокс, до момента в който тя е отвън града.

" Аз съм огромен почитател на " Приятели " и концепцията да преспя в къщата на Моника беше невероятна и доста занимателна ", споделя Хари.

Но проектът внезапно се трансформирал, когато Кортни се прибрала вкъщи по-рано от плануваното, само че въпреки всичко поканила гостите си да останат и да пренощуват в дома ѝ.

" Бях доста шокиран, тъй като това беше Моника. А аз бях Чандлър ", написа Хари. " Чудех се дали ще събера задоволително храброст, с цел да й призная, че я одобрявам. Дали имаше задоволително текила в Калифорния, с цел да се осмеля? "

Хари признава, че същата нощ е опитал халюциногенни гъби, след което е имал " странни и откачени " халюцинации. По думите му е " разговарял с кошче за отпадък в банята, тъй като внезапно му е пораснала глава и го е заговорило ".

Биографията на принц Хари следва да излезе публично на 10 януари, а от Двореца към момента не са коментирали нито едно от нещата, написани вътре.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР