Шокиращи видео кадри показват момента, в който бившят шеф на

...
Шокиращи видео кадри показват момента, в който бившят шеф на
Коментари Харесай

Психар бутна 91-годишен мъж на релсите на метрото в Лондон

Шокиращи видео фрагменти демонстрират момента, в който бившят началник на Евротунела е бутнат на релсите на лондонското метро, секунди преди влакът да навлезе в станцията. 91-годишният сър Робърт Малпас съобщи, че е почувствал, че лети, откакто Пол Кросли, 46-годишен, го блъска откъм гърба с двете си ръце.

Кросли, който е бил диагностициран с параноидна шизофрения, когато е бил на 17 години, през вчерашния ден бе приет за отговорен за опит за ликвидиране. Видеото с драмата провокира мощни възклицания в правосъдната зала в Лондон. По-рано психарът се е опитвал да бутне и различен мъж на пътя на приближаващ трен, само че жертвата е съумяла да резервира равновесие.

Само с помощта на смелостта на преподавателя по френски език Рияд Ел Хусани, който скача от платформата и изнеся падналия Робърт Малпас, не се стига до смъртен случай.

Пострадалият, който през 1998 година получи рицарска купа "сър " от британската кралица, е със строшен таз и 12 шева на главата след бруталното нахлуване.

Кръстли сподели пред правосъдните заседатели, че жертвите му са определени на инцидентен принцип, само че твърди, че не е възнамерявал да ги убие.

Виж видео ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР