Шокиращи събития следват едно след друго в страната. Започна се

...
Шокиращи събития следват едно след друго в страната. Започна се
Коментари Харесай

ДОГОВОРКАТА ЛЪСНА: Божков се разбра с Борисов и Пеевски, показно се прибира ден след погребението на Алексей

Шокиращи събития следват едно след друго в страната. Започна се с атентата против Гешев, последван от отстраняването му и основаването на постоянно държавно управление, в което конците се дърпат очевидно от Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Между тях се случиха още показният разстрел на Красимир Каменов-Къро и мистериозната гибел на Ангел Христов, по-известен като Брат Галев.

И по този начин до предходната седмица, когато убиха измежду бял ден Алексей Петров, спряган за проектант и поръчител на сглобката сред ГЕРБ и ППДБ.

 

Вчера, точно на погребението на предприемача, от прокуратурата оповестиха, че приключват делото против Бойко Борисов за фотосите с пачки и кюлчета от спалнята му, известно като „ Чекмеджегейт “. Днес, ден след погребението, Васил Божков най-спокойно разгласи, че се прибира в България, с което напълно изобличи подмолните сделки на властта.

 

За Алексей Петров се предполагаше, че е главен очевидец по делата против Васил Божков. С убийството му е допустимо доста от тях да паднат в съда. Затова и не е чудно, че олигархът дезертьор реши показно да разгласи завръщането си единствено ден след погребението на някогашната барета.

За похлупак, Божков, който до неотдавна обвиняваше за всичко Бойко Борисов и Шиши (б.а. Делян Пеевски), през днешния ден трансферира цялата виновност за несполуките си на „ Гешевата прокуратура “.

 

Нима Сарафовата прокуратура е по-различна от Гешвата? Не, същата е. Конюнктурата обаче е друга – Божков си е стиснал ръцете с Борисов и Пеевски и те към този момент не съществуват за него. Сарафов пък е комфортният основен прокурор, който ще изпере всеки, за който получи нареждания от Банкя и Сараите.

 

Нали никой не се залъгва, че Божков би се прибрал у нас, в случай че има и най-малка възможност да търка наровете? Щом се е качил на самолета, значи е получил гаранции. И забравете към този момент да се приказва за милионите, дадени на Горанов, Арнаудова и Борисов или за това по какъв начин Пеевски му е отмъкнал Националната лотария.

 

В цялата тази картинка Къро, Брат Галев и Алексей Петров, инцидентно или не споминали се в границите на 3 месеца, отнесоха доста секрети със себе си. И сега някои хора предостатъчно отпиват уиски и палят пура, тъй като сделките се движат по сюжет.

Как беше клишето?! Другите страни си имат мафия, у нас мафията си има държава…

 

pik.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР