Шокиращи разкрития споделиха от авторитетното спортно списание "Кикер" за периода

...
Шокиращи разкрития споделиха от авторитетното спортно списание "Кикер" за периода
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития от тренировките на Байерн при Анчелоти

Шокиращи разкрития споделиха от авторитетното спортно списание "Кикер " за интервала на Карло Анчелоти отпред на Байерн. Освен неприятните резултати, главната причина за уволнението на италианеца бе неразбирателството му с огромна част от звездите на тима. Според "Кикер " обаче обстановката е била нетърпима, а споделените разкрития звучат в действителност необикновено.

Голямата рецензия на играчите е била обвързвана с равнището на тренировките на отбора. През предишния сезон Байерн стана първенец с 15 точки преднина, само че още тогава водещите играчи като Филип Лам и Чаби Алонсо са споделили пред управлението, че работата на подготвителния терен е незадоволителна.

Разкриха петимата заговорници против Анчелоти

През лятото обаче тези рецензии са се нараснали и играчи като Мануел Нойер, Томас Мюлер и Жером Боатенг са споделили същото пред Карл-Хайнц Румениге. Ариен Робен пък непосредствено е декларирал, че в школата на Байерн, където се подвизава синът му, тренировките са по-качествени от тези в първия тим.

Голяма рецензия е имало и към кондиционният треньор Джовани Маури, който също бе освободен дружно с Анчелоти. Според информацията той е правил едвам триминутна загрявка на играчите, а също така е пушил цигари в съблекалнята.

Някои от играчите са били дотолкоз недоволни от заниманията, че сами са си организирали обособени тренировки. Анчелоти е забранил провеждането им, само че те са били факт на друго място без знанието на италианеца.

След уволнението от Байерн, Анчелоти се насочи към...Йерусалим

Странни дейности от Карлето е имало и преди злощастния мач против Пари Сен Жермен. Той е бил първият въобще, в който Анчелоти е направил видео разбор на противника. В следствие обаче определените титуляри са разнообразни от тези, обявени при разбора.

Вече необятно знае се неговото недоразумение с асовете Матс Хумелс, Жером Боатенг, Томас Мюлер, Франк Рибери и Ариен Робен. Освен това съгласно изданието, Анчелоти намерено е показал желание към "испанската група " в лицето на Тиаго Алкантара, Хави Мартинес и в следствие Хамес Родригес, а това е водело до ревнивост и "отровен климат ".

Емери за Анчелоти: Той е наясно какъв е занаятът

Монтела: Анчелоти може да ми е асистент в Милан
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР