Шокиращи разкрития предостави президентът на Райо Валекано Мартин Преса. Той

...
Шокиращи разкрития предостави президентът на Райо Валекано Мартин Преса. Той
Коментари Харесай

Президентът на Райо: Агентът на Де Томас ме удари с глава

Шокиращи разкрития даде президентът на Райо Валекано Мартин Преса. Той твърди, че е бил ударен с глава от сътрудника на футболиста Раул Де Томас, съобщава GOAL.

Преса преговарял с Иван Гарсия (агентът на Де Томас) във връзка с трансфер на играча от Еспаньол, но се стигвало до спор и Преса бил ударен в лицето с глава. Впоследствие бил приет в болница, а тимът на Райо удостовери, че президентът на Райо е подал тъжба против Гарсия.

" Беше изцяло непредвиден удар с глава ", показа Преда пред COPE, до момента в който имаше превръзка на носа. " Това беше незаконен акт и много ши*оно деяние. Защото в случай че ми даде предизвестие, по-късно ще се бием ", добави президентът на Райо.

Де Томас беше свързван с трансфер от Еспаньол през лятото и даже тимът на Манчестър Юнайтед бе свързван с футболиста. След този случай, договарянията пропаднаха и играчът остава за момента в Еспаньол. Интересното е, че медиите не изключват лятото още веднъж да има битка за подписа на Де Томас, а Райо още веднъж са свързвани с него.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР