Шокиращи кадри, уловени от охранителни камери, бяха разпространени от няколко

...
Шокиращи кадри, уловени от охранителни камери, бяха разпространени от няколко
Коментари Харесай

Убийство в гръб! Цивилни украинци са застреляни от руски войници ВИДЕО

Шокиращи фрагменти, уловени от охранителни камери, бяха публикувани от няколко международни медии. На тях се вижда по какъв начин двама украински жители беседват с съветски бойци, след което се отдалечават. Докато вървят, те са убити в тил от представителите на съветската войска.

Записът е от началото на войната, когато съветската войска направи няколко несполучливи опита да завладее столицата Киев. Действието се развива в магазин за продажба на коли край автомагистралата към Киев, оповестява Си Ен Ен. Там двама украински цивилни – притежателят на магазина и охранителят се срещат с съветски бойци.



На записите се вижда по какъв начин цивилните са подробно тествани за оръжие, след което двете групи се разделят. Докато вървят назад към магазина двамата украинци са простреляни в тил. Единият, наподобява, умира намясто, до момента в който другият съумява да се изправи и да се добере до охранителната кабинка, където се обажда за помощ на украински бойци и доброволци от региона.

Докато съумеят да се доберат до мястото, охранителят, който Си Ен Ен съумява да разпознава като Леонид Пляц, губи огромни количества кръв. Украинските бойци се пробват да му оказват помощ, само че в това време против тях стартира офанзива от страна на съперника. Те отстъпват и в последна сметка не съумяват да спасят живота на Леонид.

На записа се вижда още по какъв начин съветските бойци влизат в офиси и крадат скъпи движимости.

Си Ен Ен оповестява, че от кабинета на основния прокурор на Украйна Ирина Венедиктова са почнали следствие по случая. От Министерството на защитата на Русия са отказали коментар пред медията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР