Шокиращи кадри показват момента, в който акула откъсва парче от

...
Шокиращи кадри показват момента, в който акула откъсва парче от
Коментари Харесай

Видео на ужасите показва как огромна акула се блъска жестоко във вода, докато човек е нападнат, докато плува

Шокиращи фрагменти демонстрират момента, в който акула откъсва парче от крайници на човек, до момента в който той плува в плитчините на река.

Хитеш Говари не видя звяра в плитката вода по време на ежедневното си гмуркане, до момента в който дългата 4 фута акула не впи челюстите си в крайници на 34-годишния риболовец. Той съумя да се пребори с големия див звяр, само че по-късно загуби схващане. Горната част на крайници на Хитеш беше обвързвана с глезена единствено посредством плъзгане на натрошени кости и останали мускули. Той беше откаран по неотложност в болница и оцеля, само че би трябвало да му ампутират крайници. Говари беше атакуван в река Вайтарна, Махаращра, Индия.

Бик акулите могат да оцелеят в сладка вода за дълги интервали от време. Брат му Умеш сподели: „ Брат ми ходеше да плува всяка вечер. Реката е обвързвана с намерено море и морската вода се среща с реката два пъти дневно по време на прилив. Акулата може да е влезнала в плитката вода по време на прилив. Изтичахме на място и видяхме брат ми да кърви в реката. Той беше изваден незабавно и забел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР