Шокиращата смърт на единственото дете на Краля на рока Елвис

...
Шокиращата смърт на единственото дете на Краля на рока Елвис
Коментари Харесай

Дават старт на мегаделото за милионите на Елвис


Шокиращата гибел на единственото дете на Краля на рока Елвис Пресли – Лиза Мари Пресли като че ли не бе задоволително разтърсваща за фамилията й, че трябваше семейството да бъде хвърлена в потрес за следващ път. Този път той е подбуден от противната борба за наследството на починалата.

 

Всички средства на напусналата този свят на едвам 54 години някогашна брачна половинка на Майкъл Джексън, са вложени в попечителски фонд, върху който престарялата й майка Присила се пробва да постави ръка.

В продължение на десетилетия в наследството на Лиза Мари, Присила попада като реализатор на последната й воля и шеф на фонда.

 



Оказва се обаче, че през 2016 година Лиза е трансформирала скрито документа, прехвърляйки отговорността върху двете си пораснали деца – Бенджамин и Райли Киоу. След като Бен се самоуби през 2020 година, това значи, че сестра му остава единствен правоприемник на положението или остатъците от него.

 

Навършвайки 25 години през 1993 година, Лиза Мари получи цялото завещание на Краля на рока, в това число авторските права, имението „ Грейсленд “ и 100 млн. $. Според щатските таблоиди тя е прахосала голяма част от огромното завещание. Липсват обаче настоящи данни за размера му към днешна дата.

 

Вдовицата на Елвис Пресли – Присила счита, че е най-подходящият човек, който да ръководи фамилния бизнес. В най-скоро време 78-годишната вдовица на Елвис ще започва правосъдно дело с изказванието, че внучка й Райли е фалшифицирала подписа на майка си, с цел да поеме попечителския фонд. Поведението на старицата е прекомерно необичайно, имайки поради, че до наскоро минаваха за доста близки с внучка й. Очевидно обаче милионите долари са в положение да изпарят стремително всяка прочувственост.

 

Случващото се е повече от кошмарно за Райли. Сякаш не й стига, че още страда по загубата на майка си, а в този момент се озовава и по средата на правосъден развой, освен това провокиран от баба й.

Всеизвестен е фактът, че въпреки и в преклонна възраст, Присила към момента залита по млади мъже. Тя угажда по всякакъв начин на любовниците си, само че надали това е единствената причина, заради която се пробва да измъкне благосъстоянието от ръцете на личната си внучка.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР