Шокиращата хоспитализация на шефката на БСП Корнелия Нинова взриви със

...
Шокиращата хоспитализация на шефката на БСП Корнелия Нинова взриви със
Коментари Харесай

Само Lupa.bg разкри тайната: Корнелия е в болница с дискова херния!

Шокиращата хоспитализация на шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова взриви със своята загадъчност политическия ни живот през днешния ден. Lupa.bg първи се добра до детайлности от диагнозата на " алената " хала - съгласно сигурни източници от партията става въпрос за дискова херния.

Проблемите на Нинова с гърба не били от през вчерашния ден или през днешния ден, само че през тази седмица се изострили толкоз, че се наложило да постъпи във ВМА. Според нашите хора медицинският екип даже предизвестил Корнелия, че има заплаха да остане неработоспособен, в случай че не се подложи на интервенция за казуса.

Разбира се, Нинова нямала желание на този стадий и при идни избори да ляга под ножа. Ще се лекува консервативно, а докторите са й забранили да подвига тежести над 3 кг. - де факто ще може да носи единствено дамската си чантичка.

Опозиционерите на " Позитано " пък ни пошушнаха друга версия - Корнелия преднамерено решила да влезе да се лекува тъкмо през днешния ден, с цел да има опрощение да не отиде на поклонението на патриарх Неофит.

Проблемите на Нинова с гърба пък станаха мотив за много бъзици от недоброжелатели на шефката в личната и партия. Те всеобщо започнаха да употребяват прякора, който преди време й залепи в. " Стършел " - баба Корнеляна. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР