Шокираща не е, но със сигурност новината за сватбата на

...
Шокираща не е, но със сигурност новината за сватбата на
Коментари Харесай

Камелия: За мен е чест и привилегия да съм омъжена за Цветин!

Шокираща не е, само че сигурно новината за сватбата на Камелия и Цветин изненада мнозина и не поради друго, а тъй като двамата не са я афиширали цели 7 години. Нещо, което наподобява невероятно измежду артистичните среди, само че очевидно има метод и за това.

Ками и Цецо са се венчали през 2016 година в стеснен фамилен кръг. На церемонията са участвали едвам няколко индивида и от двете страни, както и по един очевидец за булката и младоженеца.

Двамата криеха брака си цели 7 години, до момента в който самата Камелия не го разкри преди дни. По случай годишнината на връзката им тя написа в мрежата, че се гордее, че е брачна половинка на Цветин и че за нея това е чест и привилегия.

Певицата се среща с бъдещия си брачен партньор, когато е на 26 година По това време обаче Цветин е едвам на 19 година и това е повода майка й Йорданка да не гледа с положително око на тази връзка първоначално.

„ Майка ми е човек на сигурността. Тя искаше за мен по-голям мъж, зрял, уталожен, със постоянна специалност. Аз обаче не се отхвърлих от Цветин и с годините майка ми също разбра какъв брой значим човек е той в моя живот. ”, споделя Ками.

Тя потвърждава голямата си обич към него още в самото начало на връзката им. Цецо отпътува в казармата и е обикновено да се смята, че една 26-годишна красива жена ще си откри различен през това време. Камелия обаче го изчаква и откакто той излиза, още веднъж си го взима за себе си.

Интересното е, че през всичките тези над 25 години обич Ками не обявява връзката си с Цветин. Да, всички знаят за него и го познават, само че двойката не обича да демонстрира персоналния си свят.

Цветин е индивидът, който оказва помощ извънредно доста за театралното държание на Ками. Тя е била доста срамежлива, макар че още през 90-те изглеждаше като секс боба. Макар и по-млад от нея, той е бил по-отворен като темперамент и я предиздвикал да спре да се тормози.

Например през 2006 година Камелия била под заплашителен стрес по какъв начин ще излезе в „ Плейбой ”. За да смъкна напрежението от нея, Цецо я снимал всяка нощ гола и по този начин тя привикнала да се снима без облекла.

Камелия няма музикално обучение, само че схваща, че може да пее и майка й персонално я води в Димитровград, с цел да подпише с „ Пайнер ”. По това време Ками си се представяла по-скоро като модел, тъй като към този момент имала купата „ Мис Чипровци ”, само че се оказва, че друго й е отредил Господ.

Инфо: Уикенд

Тагове: Камелия Камелия и Цветин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР