Шокиращ запис за купуване на гласове. Записът разкрива схема, по

...
Шокиращ запис за купуване на гласове. Записът разкрива схема, по
Коментари Харесай

Шокиращ запис за купуване на гласове

Шокиращ запис за пазаруване на гласове. Записът разкрива скица, по която се урежда локалния избор на отминалите в неделя избори. Той е оповестен в организация “ПИК ”, като е по сигнал на четец. Според него на записа се чува гласа на Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, представител на локалната коалиция “Съединение за Пловдив ”. Той участваше и на сегашните избори.

“Виж в този момент, единствено ние сме купили 7 хиляди гласа, Славчо 4 хиляди да направи и Колев и Кисьов по три да направят… ще желаеме двама зам.-кмета, тъй че не се притеснявай. Само кажи на индивида, че ни трябват още 500 000 за ромите, да можем през днешния ден да ги раздадем и това е. ”, споделя гласът от записа.

Със сигурност това не е моят глас. В момента пиша сигнал до Районна прокуратура-Пловдив и отивам да го входирам, съобщи пред ПИК заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков във връзка със записа. Той прибавя, че ще сезира прокуратурата.

“Това е чудовищна операция, целяща да разколебае хора да осъществят конституционното си право на глас. Това не е моят глас. Аз такива думи в никакъв случай не съм казвал – нито в телефонен диалог, нито онлайн ”, споделя той.

Според подателя до сигнала в ПИК, Титюков е разследван за злоупотреби от прокуратурата. Също по този начин отбелязва, че въпросния “Славчо ”, най-вероятно е претендента на ”Съединени за Пловдив ” Славчо Атанасов, който приключи трети на първия тур.

В  – при обработени 100.00% СИК протоколи в OИК претендентът на ГЕРБ Костадин Димитров отива на балотаж. Той ще е против Ивайло Старибратов от ПП-ДБ. Димитров е с 33.72%, а Старибратов с 17.90%.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР