Шокирана съм. Не съм очаквала подобно нещо. Не мога да

...
Шокирана съм. Не съм очаквала подобно нещо. Не мога да
Коментари Харесай

Уволнената в Швейцария българска треньорка по художествена гимнастика: Шокирана съм

Шокирана съм. Не съм очаквала сходно нещо. Не мога да схвана изказванията за тормоз. Това съобщи треньорът Илиана Динева пред вестник " Блик " във връзка това, че беше уволнена от Швейцарската федерация по художествена гимнастика по обвинявания за тормоз към една от гимнастичките, написа OFFnews.

  

Динева е основен треньор на женския отбор. Според федерацията неназована гимнастичка се е оплакала от треньорката, тъй като я е нарекла " дебела крава ", лишила я е от вечеря и я е предиздвикала да тренира контузена. 

Заедно с Илиана Динева е уволнена и Анелия Станчева, която също е треньор на националния тим по  художествена гимнастика. Освен това Швейцарската федерация е спряла и подготовките на тима за европейските юношески игри. 

Пред " Блик " Динева споделя, че когато е поела тима, гимнастичката е била контузена и не е упражнявала " от много време ".

" Не желая да насилвам нещата при нея, а постепенно да я интегрирам още веднъж ". Динева добавя, че не може да разбере изказвания за тормоз. " Стана ми ясно, че тя вижда нещата по друг метод ", изяснява тя. За обвиняванията за обиди треньорката съобщи, че тематиката е доста сензитивна при гимнастички и в никакъв случай не би си разрешила сходно нещо. 

" Имам чувството, че съм направила нещо вярно. Най-малкото съм се пробвала. Това постоянно е била моята цел. Ако не е било по този начин, трябваше по-рано да се каже какво не е наред ", заключи Динева. 

Тя работи девет години за художествената гимнастика. От 2008 година заемала разнообразни основни виновни позиции като:

1) Главен треньор на Регионалния състезателен център в Цюрих по художествена гимнастика
2) Националният треньор на Швейцария младша група
3) Главен треньор на швейцарски юноши и възрастни
4) Швейцарски народен треньор на старша група

От Българската федерация по художествена гимнастика излязоха с позиция в поддръжка на треньорката. В изказването се показва, че БФХГ е мощно загрижена за политиката, която се води против българските треньори.

Според Българската федерация това не е индивидуален случай, тъй като преди няколко години по сходен метод е уволнена и Весела Димитрова. Обвиненията против нея са били за това, че не е употребила верни способи на работа при тренировките.

" Заради тези подправени обвинявания и следващи дейности госпожа Весела Димитрова завоюва делото против швейцарската федерация по гимнастика за морално-професионални вреди и съсипване на имиджа ", показва президентът на художествената гимнастика в България Илиана Раева в изказване, оповестено в страницата на БФХГ. 

Българската федерация по художествена гимнастика настоятелно приканва Швейцарската федерация да премисли обвиняванията против българския треньор Илияна Динева, които подкопават репутацията на почитан експерт и директно въздейства на българския облик в този спорт. 

БФХГ упорства мощно за обществено оборване на изказванията, направени в швейцарските медии.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР