Шокирана майка твърди, че осемгодишният й син е хванал смъртоносна

...
Шокирана майка твърди, че осемгодишният й син е хванал смъртоносна
Коментари Харесай

Момче, 8, хваща животозастрашаваща насекома, след като „яде яйца“ в луксозен 5-звезден турски курорт

Шокирана майка твърди, че осемгодишният й наследник е хванал смъртоносна насекома от „ ястие на яйца “ в изящен хотел петзвезден турски курорт.

36-годишната Натали Пар сподели, че нейният наследник Джаксън Бентли е " черупка от това, което беше ", откакто страда от бъбречна непълнота и салмонела след престоя им в хотел Eftalia Ocean в Анталия. Само три дни след едноседмичната им почивка, Джаксън беше откаран по неотложност в клиника с тежко заболяване, стомашни конвулсии, диария и висока температура.

След „ кошмарната “ си отмора той съумя да се качи на полет назад във Англия, където го чакаше кола за спешна помощ, с цел да го откара напряко в болничното заведение. По-късно лекарите откриха, че Джаксън има бъбречна непълнота и салмонела B, дружно със подозрение за менингит от салмонела, който може да аргументи гибел и увреждане на мозъка.

Той прекара няколко седмици, влизайки и излизайки от болничното заведение - Натали сподели, че е „ травматизирана " момчето към момента не се е възстановило изцяло след повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР