Шокиран шофьор на такси разказа как армейски кон се разби“

...
Шокиран шофьор на такси разказа как армейски кон се разби“
Коментари Харесай

„Шокът“ на шофьора на такси, след като отпуснатият кавалерийски кон се „блъска“ в колата му по време на бягство от Лондон

Шокиран водач на такси описа по какъв начин армейски кон се „ разруши “ в колата му в централен Лондон, повдигайки част от нея в въздуха.

Имаше безредни подиуми, откакто седем коня на домашната конница се разхлабиха с четирима бойци, изхвърлени от тях по време на дълготрайно обучение в Белгравия през днешния ден. Екипите на колата за спешна помощ оказаха помощ на четирима души в три обособени случая в границите на 10 минути, до момента в който животните се развихриха.

Драмата стартира покрай Бъкингамския замък Роуд, където очевидци видяха военнослужещ, изхвърлен от коня си, и един от разхлабените животни, които се блъскат в такси, чакащо пред хотел Clermont, счупвайки прозорците.

Фарез, който карал таксито Мерцедес, описа по какъв начин преди малко бил оставил пасажер, когато внезапно се сблъскал с кон, който се втурнал в колата и я развалил, само че за благополучие той не потърпевш. След случая превозвачът на хора остана с огромни вдлъбнатини и счупени прозорци.

Фарез не е видял конете и е останал „ шокиран “ от внез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР