„Шокиран съм от загубата на колективен разум в Народното събрание“,

...
„Шокиран съм от загубата на колективен разум в Народното събрание“,
Коментари Харесай

Експерт предрече апокалипсис: До края на март в София ще има режим на тока, „Топлофикация“ ще фалира

„ Шокиран съм от загубата на групов разсъдък в Народното събрание “, разяснява той.

Според него това решение е противоконституционно, защото Народното събрание не може да се бърка в пълномощията на самостоятелен регулаторен орган. Експертът бе безапелационен, че това решение на Народното събрание заплашва задатъка на България по проекта за резистентност и развиване. По думите му Европейската комисия ще ни размаха пръст, а в най-лошия случай ще започва и наказателна процедура против България.

„ Енергетиката е характерен бранш, който крие доста опасности от несъответстващи решения “, означи Иван Хиновски и прикани депутатите да анулират „ този несъответстващ мораториум “.

До тази обстановка се стигна през вчерашния ден, откакто депутатите изненадващо утвърдиха мораториума по предложение на ГЕРБ-СДС и връщането на цените на равнищата от 1 януари 2021 година Мярката получи поддръжката на 186 депутати. Против бяха единствено двама от „ Продължаваме Промяната “, а по един от Политическа партия и „ Демократична България “ се въздържаха. Движение за права и свободи не взе участие в гласуването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР