Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! , пише

...
Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! , пише
Коментари Харесай

Кристина, която закла децата си: Искаха да ми ги вземат! Нека ми ги вземат сега

Шок, покруса, драма, невиждано, грубо и потресаващо закононарушение!, написа struma.com.

Жената, с която той живеел на фамилни начала, без брак, умъртви садистично двете им деца на 3 и 5 години. Закла ги. Промушила гърлата им с нож. После седнала в средата на стаята, окървавена и несъответстваща.

Съседи, извикали служителите на реда, които пристигнали за броени минути, защото жилището се намира на метри от полицейското ръководство в курортния град. Задържали я незабавно. На въпрос "Какво си направила? ", Кристина повтаряла: "Искаха да ми вземат децата? Е, дано ми ги вземат в този момент ".

Закарали я в полицията, където почнала да трансформира показанията си, потвърждавайки, че огромното дете ранило другото, след това, че са си играли и най-после признала всичко.

Гледа безизразно и несъответстващо, което дефинира държанието й като на човек, отключил тежко психологично заболяване. В полицията цяла нощ е и бащата, горският Георги Трайков, който е в потрес.

Родителите на момичето бяха първите, които дойдоха в месното полицейско ръководство. И описват, че единствено преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от който си тръгнала преди към месец. Непрекъснати разпри, кавги, тъжби в полицията от страна на двамата родители, които в следствие оттегляли.

Проблеми в фамилията, по този начин служителите на реда дефинират претекста за тежкото закононарушение. А проблемите, съгласно близки до Кристина и Георги, идвали от положението на младата жена. Вероятно, прикривано и нелекувано съответно психологично заболяване. Родителите й са уважавани хора, майка й е учителка.

Потресени от това, което е направила щерка им, която редовно предупреждавали да се прибере при тях, откакто съжителството и с Георги не върви.

Иначе с огромна обич се събрали. Родили се децата им, момиченце и момченце, които нощес станаха почтени жертви на грешките на възрастните към тях, на родители, на близки, които знаели, че Кристина не е добре и мълчали. Вероятно след убийството младата жена ще бъде освидетелствана, споделят хора в Сандански.

Напоследък погледът й се беше трансформирал, очевидно е имала психологичен проблем, разясняват още съседи.

С Кристина работят психолози, които ще създадат умозаключение за положението и. Засега няма публични данни,че дамата е страдала от психологично заболяване.

По информация на Нова телевизия, и бащата, и майката са арестувани. Според източници на медията, Кристиан е била жертва неведнъж на принуждение от Георги.

Жената постоянно е била забелязвана по улиците на Сандански с контузии от побой, описват локалните. Предположенията са, че става дума за дълго продължаващо домашно принуждение.

Според неофициална информация някой от околните на децата се е обадил и е подал сигнал в полицията. Това обаче не е доказано от органите на реда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР