Шок от екрана! Зрителите видяха как прочута в еротиката брюнетката

...
Шок от екрана! Зрителите видяха как прочута в еротиката брюнетката
Коментари Харесай

Цитиридис шокира, поръча си момиче от еротични клипове

Шок от екрана! Зрителите видяха по какъв начин фамозна в еротиката брюнетката направи собствен прочит на класиката на Шарл Перо – „ Пепеляшка”.

Известната Вели приказва за краставици, неудовлетвореност, цици, силикон, свирки, дезодоранти и отверки и това се случва в 22,40 ч.. Очакваше се вулгарният и тъп роман да пожъне триумф измежду аудиторията на частната медия, само че вместо това провокира само негативни мнения.

„ С какво тъкмо е известна тази, с изключение на с порно клиповете си? Не би трябвало да издигаме такива хора”, считат по-голяма част от феновете на Би Ти Ви.

Георгиева е известна с голите си фотоси и вулгарните си видеа. Тя има профил в интернет платформа, където качва порно клипчета и всеки може да ги види против възнаграждение.

„ Уикенд” откри едно от най-известните й къси филмчета. Във видеото Вели е при механик, който си търси изгубената отвертка. Палавата госпожица настоятелно го пита дали му би трябвало, взема решение въпреки всичко да му покаже къде се намира и да си я вземе сама.

От клипчето се вижда, че инструментът за завиване и отвиване на винтове се намира натъпкан в задника на брюнетката, като в детайлности се виждат интимните част на девойката.

Би Ти Ви очевидно желаят да създадат звезда еротичната моделка, която се радва на забележителен интерес измежду почитателите на порното. Родните малките екрани направиха звезди няколко Златки, Динко от Ямбол и още редица други сходни, само че като че ли с Вели Георгиева чашата преля, тъй като публично популяризират младо момиче, което изкарва прехраната си с тялото си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР