Шофьорските книжки да станат дигитални - това предложение одобри Европейският

...
Шофьорските книжки да станат дигитални - това предложение одобри Европейският
Коментари Харесай

Шофьорските книжки да станат дигитални - одобрено на първо четене от ЕП

Шофьорските книжки да станат цифрови - това предложение утвърди Европейският парламент на първо четене. Идеята физическият документ да бъде сменен от електронен е част от ограниченията за битката с войната по пътищата.

Като ограничения за ограничение на пътните произшествия в Европа, евродепутатите одобриха и редица други промени. Сред тях - неопитните водачи да имат двугодишен изпитателен период, водачите да правят оценка личната си валидност за шофиране, както и по- съответна подготовка за рискови обстановки на пътя.

Ако предложенията бъдат признати дефинитивно, България е задължена да приложи европейското законодателство. „ Това е добра концепция, защото знаете, че дигитализацията в човечеството е приоритет. Оттук нататък всяко едно деяние в тази посока, съгласно мен, би било одобрявано добре. От друга страна, би облекчавало редица процедури както при водачите, по този начин и при органите, които управляват тези процеси ”, съобщи министърът на превоза и известията в оставка Георги Гвоздейков.

Преди да можем обаче да прибавим шофьорските книжки в цифровия портфейл е належащо Екологичен потенциал да гласоподава предлагането и на второ четене, което ще се случи най-рано след евроизборите през юни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР