Шофьорка от Пловдив се оказа в центъра на абсурдна ситуация.

...
Шофьорка от Пловдив се оказа в центъра на абсурдна ситуация.
Коментари Харесай

Абсурд: Пловдивчанка си плати за Синя зона, но получи скоба

Шофьорка от Пловдив се оказа в центъра на неуместна обстановка. Тя паркирала колата си на бул. " Марица - Север " по обяд през вчерашния ден.

Секунди по-късно си взела ваучър от паркомат. Минути преди да изтече заплатения един час обаче, екип й поставя скоба. Така паркирането излиза общо 42 лева за пловдивчанката.

От оповестена от шофьорката фотография се вижда, че талонът за паркиране е закупен в 12.42. Тоест, до 13.42 колата й може да употребява паркомясто. На констативния протокол се вижда, че като час на определяне на нарушаването е написано 13.26 часа. На касовата записка за платеното махане на скобата пък написа 13.38 часа, 4 минути преди да изтече часа, който дамата е заплатила.

Шофьорката се връща при колата секунди откакто й щракат скобата. Показва талонът, само че санкцията към този момент е реалност. Оказва се, че била оставила значимата разписка на седалката и по този начин екипът не я видял, нито снимал, съобщи Марица. На доказателствените фотоси има позицията на колата и предното стъкло, на което в действителност няма ваучър. 

Така пловдивчанката ще пие една студена вода. Мнозина, прочели историята й в обществените мрежи, я поучават да си търси правата в съда. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР