Шофьорка на Uber от САЩ разказа как е разбрала, че

...
Шофьорка на Uber от САЩ разказа как е разбрала, че
Коментари Харесай

Млада таксиджийка качи двойка в колата си, погледна в огледалото и загуби ума и дума

Шофьорка на Uber от Съединени американски щати описа по какъв начин е схванала, че мъжът, с който излиза, към момента се среща с някогашната си и взриви мрежата.  

Блогърката Джен постоянно качва в профила си в TikTok занимателни клипчета. В едно сходно, което за негативно време събра над 3 милиона гледания и се трансформира в същински вирус, младата жена споделя как на една от промените си е возила младежа, с който се среща, с друго момиче.

„ Когато решиш да си останеш у дома в петък, караш за Uber и твоят мъж седне на задната седалка с друго момиче “, гласи текстът към видеото й.

Младата жена обяснява, че е попаднала на въпросния мъж в приложението за запознанства Hinge. Тя признава, че двамата не са гаджета, само че са „ повече от другари “.

Младежът я срещнал с приятелите си и я поканил на празненство, на което участвала и някогашната му другарка.

Една вечер той отказал да излезе с нея под претекст, че ще се вижда с другари. Въпреки това се озовал на задната седалка на таксито й с друга дама, която изглеждала на Джен съмнително позната.

„ Знаех, че е той и той знаеше, че съм аз. Бяхме с маски, по тази причина и че първоначално беше мъчно да се каже “, споделя още Джен.

По време на пътуването той не обелил и дума, а малко откакто слязъл от колата, й се обадил по телефона, с цел да й изясни, че с дамата са единствено другари.

„ Попитах го напряко: „ Това някогашната ти другарка ли беше? “ А той сподели: „ Не, не беше тя “ “, споделя Джен.

Очевидно обаче младият мъж скрил истината, тъй като след това шофьорката схванала, че той в действителност е бил на среща с някогашната си. Джен го поканила на среща и го накарала да си признае всичко.

„ В този миг той нямаше различен избор, с изключение на да каже истината “, изяснява тя. /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР