Шофьорите в Пловдив намериха начин и място в идеалния център

...
Шофьорите в Пловдив намериха начин и място в идеалния център
Коментари Харесай

Шофьори надхитриха синя зона в Пловдив! Паркират в идеалния център, без да дадат ни една стотинка!

Шофьорите в Пловдив откриха метод и място в идеалния център на града, където могат да паркират колите си, без да заплатят и една стотинка, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Става дума за пространствата по улица " Гладстон " от двете страни на Централна поща - до кръстовището с улица " Преслав " и до това с " Петко Д. Петков ".

Участъкът е затворен за придвижване на МПС от лятото поради ремонтни действия на подлеза, които се чака да приключат през месец март - съгласно уверенията на общинската администрация. Дотогава обаче хитри водачи започнаха да заобикалят загражденията и да паркират колите си на самата централна улица.

Работното време на " синя зона “ в Пловдив е от 8:30 ч. до 17:30 ч. в дните от понеделник до събота в това число. Освен в неделя, за престой не се заплаща и в дните на формалните празници и обвързваните с тях почивни дни. Цената за един час престой е 2 лева Тя може да се заплати посредством закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или таксуване посредством паркинг автоматите, които дават опция за цена от 1 лев за 30-минутен престой в " синя зона “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР