Шофьорите трябва да карат с повишено внимание в участъци с

...
Шофьорите трябва да карат с повишено внимание в участъци с
Коментари Харесай

Ремонти на АМ Хемус и Тракия - бъдете внимателни

Шофьорите би трябвало да карат с нараснало внимание в сектори с поправки на автомагистралите " " и " ", както и по пътя Гурково - Велико Търново, оповестиха от.
До 14.00 ч. през днешния ден се лимитира придвижването в дейната лента от 41-ви до км 40-ти на Автомагистрала " Тракия " - в посока София, заради ремонтни действия на асфалтовата настилка.
 АПИ: Не се ремонтират здрави пътища, пътят до Кръстова гора се прави за сигурност на пътуващите АПИ: Не се ремонтират здрави пътища, пътят до Кръстова гора се прави за сигурност на пътуващите
Започнатите през седмицата поправки на 7,6 км от Подбалканския път I-6 сред Карлово и с. Васил Левски и на 31 км от третокласния път II...
Трафикът се пренасочва в изпреварващата лента. Шофьорите е належащо да карат с нараснало внимание и в сектора от 370-ти до 375-ти км на Автомагистрала " Хемус ", в посока Варна, където до 4 септември ще се правят частични ремонтни действия на асфалтовата настилка.
В събота придвижването по Подбалканския път в региона на с. Григорево ще бъде лимитирано.
Повишено би трябвало да бъде и вниманието на водачите, които минават по пътя Гурково - Велико Търново, в региона на с. Пчелиново, тъй като там придвижването краткотрайно се реализира в една лента в двете посоки, поради аварирал тир.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР